Ana içeriğe atla

Kahve Aşkına Franchising Süreci

1, Başvurunun yapılması
"Kahve Aşkına'nın" kalitesini herkese tattırmak ve mutlu misafirlerimize tüm Türkiye ve dünyada yüksek kaliteyi standartlaştırmış anlayışımızın keyfini yaşatmak için yatırımcılarımızın bize ulaşmasını tüm iletişim kanallarını kullanarak kolaylaştırdık. Bizle biz olabilmek için telefonla aramanızı bekliyor, İnternet sitemizden başvurularınızı kabul ediyor ve hatta siz değerli yatırımcılarımızı bu nezih mekanda şahsen ziyaretlerinizle bizleri onurlandırmanızı temenni ediyoruz.
2,Başvurunun değerlendirilmesi
Güven ve manevi bağlarla başladığımız görüşmemiz aday yatırımcılarımızla kuracağımız karşılıklı uzlaşma ile franchising görüşme sürecini başlatıyoruz.
3,Aday mekanın ziyaret edilerek değerlendirilmesi
Yatırımcılarımızla çıktığımız bu güzel yolculukta; varsa kendilerinin mekanı değerlendirilir yok ise birlikte bu arayışa gireriz. Olumlu olması muhtemel mekanlar için çok kapsamlı sosyo-kültürel, sosyo-ekonomik, ulaşım ve domografik yapısı hakkında istatistikler oluşturularak kriterler; yatırımcılarımız ile paylaşılır.
4, Fizibilite
Markamızın en önemli kriterlerinden biri olan mekan değerlendirmesi olumlu sonuçlandığında; hızla inşaa, ekipman, mutfak ve personel maliyetleri mantıklı tahminlerle hesaplanarak aday yatırımcılarımızla paylaşılır, uygunluğu hakkında istişarelerde bulunulur.
5, Fiyatlandırma
Olumlu sonuçlanan görüşmelerimizin bu aşamasında, mekanımız mimar eşliğinde ziyaret edilerek gerçek inşaat giderleri ve diğer giderler netleştirilir.
6, Anlaşma İmzalanması
Aday yatırımcılarımızla yapacağımız sözleşme ile temelini güven ve sevgiyle kenetlediğimiz anlaşmamız karşılıklı imzalar ile resmi süreç başlamış olur.
7, Proje, Mimari Uygulama, İnşaat Süreci
Mekanımızın proje çizimini ortalama 7 ila 10 günde bitiriyor ve hızla inşaat sürecine geçiyoruz. Mekanımızın büyüklüğüne göre 45 ila 60 gün içerisinde mekanımızı hazırlıyoruz.
8,Yatırımcı Eğitimi ve Personel Eğitimi
Mekanımızı hazırladıktan sonra, yatırımcımıza işletmesinde emin adımlarla ilerleyebilmesi için, tüm bilgi ve deneyimlerimizi paylaştığımız kısa bir eğitim programıyla güçlendiriyoruz. Elbette ki sadece yatırımcılarımızın değil; kalitemizin vazgeçilmez unsurlarından olan personel eğitimimizle organize oluyoruz. Eğitimine çok önem verdiğimiz aşçı ve baristalarımızı da kendi reçetelerimiz ile donatıyoruz.
9,Malzeme Tedariği
Merkezimiz tarafından belirlenen gıda ve sarf malzemelerimizi, sertifikalı tedarikçilerimizden temin ediyor, siz ve misafirlerimize sunuyoruz.
10, Açılış Organizasyonu
Tüm hazırlıklarımızı eksiksiz tamamladıktan sonra değerli yatırımcımız ve merkezimizin belirlediği en doğru tarihte bölge halkının ilgisini cezbedecek bir organizasyonla açılışımızı yapıyoruz.
11. İşletme Desteği
Yatırımcılarımızla olan iletişimimiz hiçbir zaman kopmaz ve sürekli olarak desteklenir. Açılış sonrası merkezimizden konusunda uzman eğitimli personel desteği ile yardımcı olunur. Siz yatırımcılarımız her ihtiyaç duyduğunuzda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Espresso Tarihçesi

Kaynayan su buharının kahveden geçirilmesi fikri ilk olarak 1820 yılında Fransız Bernard Rabaut tarafından uygulanmaya başlandı. Kısa süre içerisinde bu metod kahve satıcıları tarafından kullanılır hale geldi. Bir başka Fransız Edwarda Loysel De Santais ise ilk defa bu metodu kullanan bir makine icat ederek bunu 1855 yılında Paris Fuarı'nda tanıttı. Espresso tarihi için bir mihenk taşı olan bu makine bir ilkti ama ortada bir sorun vardı. Kahve yavaş oluyordu ve bir kahve için sabırsız insanlar beklemek istemiyorlardı. Öyle ki bir kahve için 10 dakikayı dahi bulan bekleme süreleri oluyordu. Gelişmeye başlayan küresel iş dünyasında işe gitmeden önce veya iş aralarında bu bekleme süresi insanlara uzun gelmeye başlamıştı. Kahvenin yapılış sürecini kısaltmak kahve satıcılarının daha hızlı hizmet verebilmesi için çok önemliydi. Böylece suya basınç uygulama fikri ortaya çıktı. Alman Gustav Kessel bu fikrin sahibiydi ve 1978 yılında bu fikrin patentine sahip oldu. Kessel yaptı

Franchising

Franchising sistemin belirlenmiş kollarından olan yiyecek sektörü üzerinde oldukça büyük çalışmalar ve hizmetler verildiği gözlemleniyor. İngilizce bir kelime olan franchising, Fransızca bir kelime olan  “affanchir”  kelimesinden türetildiği belirtiliyor. Herhangi bir ürüne ya da hizmet üzerinde denenmiş olan ve kalitesi kanıtlanmış başarılı bir markaya, isme ya da bu markaların satış dağıtımlarını yapabilmeleri için belirlenmiş bedel karşılığında veren taraf olarak biliniyor. Bu sistemin doğrudan ya da dolaylı bir malı, belirlenmiş bedel karşılığında Franchisor’un ticari ismini ya da markasını kullanım zorunluluğu ile taraflar arasında yapılan anlaşmanın sonucu olarak meydana geliyor. Birden fazla tür içeren franchising, oldukça kazançlı bir büyüme türü olarak halk arasında biliniyor. Bu türlerden bazıları; Ulusal ve Uluslararası Franchising Ürün ve Marka Franchising İşletme Sistemi Frachising şeklinde oluşturulmuş türleri ile girişimci ve yatırımcı kişilerin dikkatini çekm

Latte'den Cappuccino'ya Kahve Çeşitleri Ve Yapılışları

Türk kahvesiyle başlayıp hazır kahve içmemizle devam eden bu kahve sevdamız, 3. nesil kahvecilerin artmasıyla yeni bir boyut kazandı. Ülke olarak en çok içtiğimiz siyah çayı genç nesille birlikte sollayan kahve, artık elimiz ayağımız oldu. Sınav zamanlarımızın vazgeçilmezi, iş ortamımızda bizden biri. Gerçekten günlük hayatımızın bir parçası olan kahvenin tüm çeşitlerine hakim miyiz? Hepsini görelim, öyle karar verelim.. 1) Tüm tariflerin başrolünde espresso Neredeyse tüm kahveler espresso bazlı yapılır, üzerine süt ve su eklenerek hazırlanır. Tek başına shot olarak içilen espresso, makinelerde belirli bir oranda basınç ve yüksek ısıda suyla 25-30 ml. arası bir miktarda bardağa dökülür. 2) Lekeli Kahve Latte Macchiato "Lekeli süt" anlamına gelen Latte Macchiato, sütün üzerine espresso dökülürken lekeler oluştuğu için bu isimle anılıyor. Genelde üzerine kakao dökülerek servis edilen bu kahvede kullanılan süt yoğunlaştırılarak hazırlanıyor.